Magazin za žene. I muškarce, one prave.

Zabluda je misliti da su filmovi za odrasle rezervisani samo za muškarce. U njima podjednako uživaju i žene. Ne samo da uživaju, nego i maštaju, neke potajno, a neke otvoreno.
Iako mnoge akrobacije koje vidimo na ekranima nisu izvodive, postoje scene o kojima žene fantaziraju i sve više provode u stvarnosti.
SEKS ISPRED OGLEDALA
Svako se ponekad upita kako izgleda u ljubavnom zanosu. Upravo zato je ideja seksa pred ogledalom toliko primamljiva. Pogled na partnera je divan, ali pogled na strastveno zajedništvo može biti još uzbudljiviji. Ukoliko tome pridodate seksi rublje, pozu koja i vama i partneru pruža dobar pogled bit će to sve skupa sočno i moćno.
EKSPERIMENTISANJE SA IGRAČKAMA
Seksualne igračke su mnogima tabu tema. Bezrazložno. Ukoliko igračke koristite same, uživat ćete, ali ukoliko te iste igračke predate u ruke svog partnera, osjećaj uzbuđenja se intenzivira.
ULOGA DOMINE
Mit o tome kako žene preferiraju biti pasivne u intimnim odnosima treba biti zaboravljen. Bilo da koristite naredbodavni ton i verbalno kontrolirate trenutke, ili vežete partnera svilenom maramom, osjećaj nadmoći će vas dovesti do ludila.
SEKS NA JAVNOM MJESTU
Dovoljno skriveni da vas niko ne gleda, ali mogućnost da ipak neko naiđe dok ste u zanosu strasti pokreće adrenalin u tijelu. Toalet u nekom restoranu, parking, kancelarija… Budite kreativni.
BRZINSKI SEKS
Žurite na posao ili na piće sa drugaricama, odjeveni ste, a partner inicira intimu. Brzinski seks pored izlaznih vrata i par minuta uživanja sigurno će učiniti da ostatak noći budete u odličnom raspoloženju.
SEKS S POVEZOM NA OČIMA
Povez na očima spriječit će predvidljivost. Kada ne vidite i ne znate na koji dio vašeg tijela će “sletjeti” poljubac ili dodir vašeg partnera osjetila se intenziviraju.