Magazin za žene. I muškarce, one prave.

Svaki od dvanaest znakova zodijaka ima specifične i seksi supermoći  u spavaćoj sobi. Iako određeni znakovi imaju reputaciju da su “bolji u krevetu” od drugih, svaki znak ima svoje alate za umjetnost zavođenja. Savjet stručnjaka: Možete posjedovati svaku od ovih supermoći.

OVAN: HRABAR I LIJEP

Pod vladavinom Marsa, planete požude, Ovan preuzima inicijativu u spavaćoj sobi. Oni su vatreni i uvijek spremni za akciju – oni uvijek imaju konja za trku.

BIK: SPOR I ODMJEREN

Bik ima izdržljivost i voli angažirati sva osjetila za maksimalno uživanje. Zamislite svijeće, svilene plahte, puno dodira i seksa na razne načine.

BLIZANCI: MENTALNA GIMNASTA

Najbolji među svim znakovima, Blizanci koji fantaziraju. Oni šalju eksplicitne poruke dok ste na poslu, šapću šta bi vam radili dok vas diraju pod stolom u restoranu, a u krevetu su sjajni.

RAK: SEKSUALNA PSIHA

Čak i avantura s rakom može biti intimna stvar. Njihova intuitivna priroda može činiti kao da čitaju vaš um dok izvode vrhunske poteze.

LAV: SEKS FILMSKE ZVIJEZDE

Lavovima vlada Sunce, a kad postanete intimni s Lavom, osjećat ćete se poput zvijezde. Kućni videozapisi, seksi slike, rublje i izvrsna rasvjeta nikad ne izostaju.

DJEVICA: BOGINJA

Ne dozvolite da vas priča oko “djevica” zavara. Budući da njome vlada Merkur (planet uma i komunikacije) znači da Djevice mogu smisliti neke prilično razrađene fantazije, precizno iscenirano igranje uloga, sve uz seksi priče.

VAGA: UMJETNOST ZAVOĐENJA

Vagama vlada Venera i za njih je seks umjetnost, a predigra je jednako kreativna i važna kao i sam čin. Vage orijentirane na ravnotežu pružaju raznovrsnost u spavaćoj sobi, što znači da ćete s njima isprobati sve čoškove i sve poze.

ŠKORPIJA: SEKSUALNO ZDRAVLJE

Poznati su po svojoj seksualnoj vještini, a seks sa Škorpionom može biti iskonski i savršen. Seks u javnosti, vibratori i bilo šta drugo s naznakom tajnosti njima je odmah primamljivo.

STRIJELAC: DO BESKONAČNOSTI

Seks sa Strijelcem je putovanje, a ne odredište – novo, uzbudljivo i divlje. Strijelci su poznati po eksperimentalnoj i avanturističkoj prirodi, pa su skloni bilo čemu, uključujući i grupni seks.

JARAC: ŠEF

Potpuni čudak u krevetu. Jarac voli biti šef u uredu i u spavaćoj sobi, naređuje, igra se, zavodi i nema zatvorenih seksualnih tema.

VODOLIJA: ISPRED VREMENA

Vodolije su ispred svog vremena, razmišljaju izvan okvira i odlučuju se za visokotehnološke seksualne igračke i uređaje. Oni sve to posmatraju kao vrući eksperiment.

RIBE: POEZIJA U POKRETU

Seks s Ribama (iako ga radije nazivaju vođenjem ljubavi) može se osjećati poput poezije … a predigra može uključivati stvarnu poeziju. Ribe vole ići niz vodu. Zamislite seks pod tušem, u kadi tople vode ili u moru – to su Ribe.