Magazin za žene. I muškarce, one prave.

„Svaka mačka ima u sebi svoju jedinstvenu ličnost. Dozvole sebi blisko vezivanje, s tim da pri tome strogo čuvaju svoju individualnost. Nikome se ne klanjaju da bi bile prihvaćene ili potvrđene. Uživaju u blizini ljudi, iako o nama nisu ovisne. Svaki pokušaj da za njima trčiš ili da ih zadržiš je osuđen na neuspjeh. Jedini način da stekneš njihovo povjerenje je da im dozvoliš slobodu izbora, a to bi značilo: tu sam kad odlučiš da me upoznaš. S mačkama se jedino mogu graditi prijateljsko-partnerski odnosi, ništa drugo ne funkcioniše. S ovim pristupom su mačke idealni primjer zdravog voljenja: slobodno i bez ucjena. MAČKA SE OSVAJA, ONA SE NE POTČINJAVA.“

Hey! Zdravo! Hello! Mi smo Mačke. Radimo predano da bismo za Vas kreirale sadržaj koji će biti upravo kao Vi: neustrašivo autentičan, iskren bez izvinjenja i nadamo se zanimljiv. 

Trudit ćemo se da imamo prisan odnos s Vama, dragim čitateljicama, ali i s našom odanom muškom publikom. 

Jasammacka.ba je priča u kojoj možete sudjelovati 100%, bilo da nas kritikujete, hvalite ili radite s nama. 

Ovo je mjesto za smijeh, suze, korisne informacije, ljubav, pomoć i još mnogo toga što može trebati ženama u različitoj životnoj dobi. Važno nam je sve što je i Vama važno; bilo da je to prvi izlazak s potencijalnim dečkom, bolest jajnika, politički angažman žena ili trpite nasilje tu smo da istražujemo, dijelimo i zajedničkim iskustvima pomognemo jedna drugoj.

Naš sadržaj nije samo zabavan, nego tačan i istinit. Ukoliko smo Vam preporučile predstavu, knjigu, sex pozu, vjerujte nam, isprobale smo to i mislimo da će se i Vama svidjeti. Znajte da redovno konsultujemo naše psihologinje, doktorice, pravnice, dizajnerice… Tražimo uvijek i drugo mišljenje, analiziramo, provjeravamo. 

Ova stranica nije mjesto zarade, nego zabave. Sve što Vam ikad preporučimo i kažemo nije i nikad neće biti sponzorisano, nego zato što čvrsto vjerujemo u to.

Vaša privatnost nama je obaveza i nikad nećemo izdati vaše povjerenje. Ukoliko imate potrebu da nam pišete, budite slobodni. Hvalit ćemo se samo pohvalama koje nam uputite. 

Srdačno Vas pozdravljaju Mačke!